kiltakellari yritysjuhlat

Yritysjuhlat

Järjestä yritysjuhlat helposti ja mutkattomasti Helsingissä

Kiltakellari on oivallinen paikka yritysjuhlien viettoon Helsingin keskustassa. Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevat tilamme sopivat täydellisesti niin kansainvälisiin illallisiin, kuin yrityksen sisäisiin tilaisuuksiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa illan onnistumisen ja vieraiden viihtymisen.

Pienemmät yritystilaisuudet tai isommat bileet – onnistuu

Ruoka on tie sydämeen – yritysjuhlissakin

Oli suunnitelmissa pikkujoulut, vuosijuhlat, cocktailtilaisuus, seminaari, tuotelanseeraus tai koulutuspäivä, on kokenut henkilökuntamme mukana tapahtuman suunnittelussa alusta toteutukseen asti. Tilat muuntuvat eri tarpeisiin ja teemoihin, joiden pohjalta valmistamme toiveidenne mukaiset tarjoilut.

Taatulla tunnelmalla

Kiltakellarin uniikki miljöö tarjoaa puitteet niin arvokkaille istuville illallisille, kuin mielikuvituksellisille teemabileille. Moderni tekniikkamme mahdollistaa erityyppiset esiintymiset ja tilaan voidaan rakentaa esiintymislava tai näyttämö. Ravintolasalissa ja lämpiössä on valkokangas ja videotykki, joiden ansiosta voit unohtaa perinteisen auditorion, ja näyttää esitystä tunnelmallisissa puitteissa isommallekin yleisölle.

Juhlatilat – Ravintola Kiltakellari

Nimi(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)
Ensisijainen päivä, jolle tarvitset juhlatiloja.
KK slash PP slash VVVV
Kuinka monelle hengelle tarvitset tiloja tai tarjoiluja.
Kerro lisää mitä toivot juhlilta tai muistoilaisuudelta. Voit kertoa tässä myös muita toiveita tilaisuutesi ajankohdalle.
Hyväksyn tietosuojasäädökset(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.