Kokoukset

Hulppeat puitteet mitä moninaisempaan kokoustamiseen

Järjestettävänä palaveri, taloyhtiön kokous, tai firman kick off? Kiltakellarin tilat taipuvat pikapalaverista suurimuotoiseen spektaakkeliin. Kahvitarjoilut pienellä suolaisella tai makealla syötävällä tai isompi menukokonaisuus kruunaa onnistuneen kokouksen ja tilaisuuden.

Mahdollisuuksien miljöö

Kiltakellarin ravintolasali ja lämpiö toimivat näyttämönä suuremman vierasjoukon tilaisuuksille. Tilat on varusteltu videotykillä, valkokankaalla ja mikrofoneilla.

Pienempimuotoiseen kokoontumiseen suosittelemme vanhaa aikaa kunnioittavia, modernilla kokoustekniikalla varustettuja kabinettejamme.

Tarjoilu kruunaa tilaisuutesi

Haluatko kahvitarjoilut pienellä suolaisella tai makealla syötävällä vai kaipaako tilaisuutesi isompaa menukokonaisuutta? Tuomme toivomasi tarjoilut kabinettiin tilaisuutesi alkaessa, tai tarjoilemme annokset pyytämääsi ajankohtaan seurueellesi. Ehkä lounastat tänään ravintolasalissa tarjolla olevan buffetin, tai nautitte yhdessä avokeittiömme annoksista. Valinta on sinun.

Juhlatilat – Ravintola Kiltakellari

Nimi(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)
Ensisijainen päivä, jolle tarvitset juhlatiloja.
KK slash PP slash VVVV
Kuinka monelle hengelle tarvitset tiloja tai tarjoiluja.
Kerro lisää mitä toivot juhlilta tai muistoilaisuudelta. Voit kertoa tässä myös muita toiveita tilaisuutesi ajankohdalle.
Hyväksyn tietosuojasäädökset(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.