Kiltakellarin joulukuusi

Pikkujoulut

Suosittu pikkujoulupaikka Helsingin keskustassa

Ammattitaitoinen henkilökuntamme järjestää ikimuistoiset pikkujoulut toiveenne huomioiden. Toteutamme pikkujoulusi joko perinteisen jouluisella -, tai muulla haluamallanne teemalla. Autamme ideoinnissa, ohjelman hankinnassa, ja tietenkin suussa sulavien tarjottavien suunnittelussa.

Toiveittesi tarjoilut

Pikkujoulujen kruunu on totutusti jouluinen buffet. Perinteinen joulubuffet toimii aina, ja sanotaankin, että joulun odotus alkaa ensimmäisestä nautitusta jouluateriasta. Innostuvatko vieraasi kuitenkin enemmän modernimmasta twististä? Ehkä buffet on jo nähty, ja tänä vuonna nautittekin istuvan illallisen? Pikkujoulut vieraineen ja teemoineen ovat ainutlaatuisia, ja ansaitsevat näköisensä menun. Keittiömestarimme loihtii ja toteuttaa menun toiveidenne mukaan, intohimolla ja ammattitaidolla.

Joulun tunnelmaa – tilalla ja tekniikalla

Ohjelmaa, ehkä esiintyjäkin? Tiloissamme on mikrofonit, mahdollisuus soittaa taustamusiikkia sekä videotykki ja valkokangas. Ravintolasaliin tai lämpiöön rakennamme tarpeisiinne soveltuvan esiintymislavan tai näyttämön. Tunnelmallinen valaistus luo aidon keikkafiiliksen bändin tai DJ:n esiintymiselle.

Kerro meille toiveesi, ja toteutetaan yhdessä unohtumattomat pikkujoulut.

Juhlatilat – Ravintola Kiltakellari

Nimi(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)
Ensisijainen päivä, jolle tarvitset juhlatiloja.
KK slash PP slash VVVV
Kuinka monelle hengelle tarvitset tiloja tai tarjoiluja.
Kerro lisää mitä toivot juhlilta tai muistoilaisuudelta. Voit kertoa tässä myös muita toiveita tilaisuutesi ajankohdalle.
Hyväksyn tietosuojasäädökset(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.