Tunnelmalliset kaupunkihäät Helsingin keskustassa

Urbaanit kaupunkihäät Helsingin Punavuoressa

Järjestä persoonalliset häät historiallisessa miljöössä Helsingin keskustassa. Kiltakellarin juhlasaliin mahtuu istuvaan kattaukseen 160 henkilöä. Cocktail-tyyliseen tilaisuuteen mahtuu jopa 250 juhlavierasta. Halusitpa juhlasta rennon tai arvokkaan, loihdimme suureen päivääsi juuri haluamanlaisesi tunnelman.

Hääjuhlat pienelle tai suuremmalle seurueelle

Kiltakellarissa järjestät häät intiimisti pienelle tai näyttävästi suurelle vierasjoukolle. Tilamme taipuvat monenlaisiin juhlakokonaisuuksiin ja kattauksiin. Tilat ja äänentoisto mahdollistavat monentyyppiset esiintymiset, ja halutessasi huolehdimme myös toivomasi ohjelman hankinnasta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on apunanne häiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Historiallinen ja uniikki kohde

Kiltakellarin paksut tiiliseinät luovat jylhät puitteet unohtumattomille juhlille.
1885 rakennetun Sinebrychoffin panimorakennuksen historiaa huokuva tila luo rustiikkisen tunnelman juhlaan kuin juhlaan. Seinän takana majailevat kaupunkikuvasta tutut panimohevoset, ja saatatpa nähdä pienestä ikkunasta saliin uteliaana kurkkivan turvankin.
Lämpiössä pääsalin takana on loistavat puitteet myös intiimiin vihkimiseen.

Juhlatilan varustelu

Kiltakellarin juhlatiloissa on nykyaikainen varustelu. Tilat ovat luonnostaan pimeät ja juhliin saa valaistuksella helposti luotua toivottua tunnelmaa ja värimaailmaa.

– Äänentoistolaitteet ja mikrofoni
– Videotykki
– Valaistusvaihtoehtoja tunnelmallisen valaistuksen luomiseksi

Paikalle on mahdollista tilata ja pystyttää esiintymislava/näyttämö hääparia tai esiintyjiä varten

Hääpäivän menu ja tyylikkäät tarjoilut

Keittiömestarimme suunnittelee päiväänne täydellisen häämenun, joka kietoutuu sulavasti yhteen juhlanne teeman ja tunnelman kanssa. Huomioimme menussa myös erityisruokavaliot.

Kiltakellarissa on anniskeluoikeudet aina klo 4 asti.

Kysy menuvaihtoehtoja myyntipalvelu.helsinki(at)sodexo.fi.

Helppo sijainti Helsingin keskustassa

Kiltakellari sijaitsee Bulevardilla ja paikan päälle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Raitiovaunu 6 pysäkki Hietaniementori sijaitsee aivan Kiltakellarin pääportin vieressä.

Omalla autolla saapuville löytyy runsaasti maksullista pysäköintitilaa Tarkalan parkkihallissa Bulevardin ja Hietalahdentorin tuntumassa, osoitteessa Mallaskatu 3.

Kiltakellarin välittömässä läheisyydessä on useita majoittumismahdollisuuksia.

Ovatko kaupunkihäät teidän juttu? Toivotamme teidät tervetulleiksi tutustumaan tiloihimme, ja keskustelemaan lisää toiveistanne. Ota yhteyttä, ja järjestetään yhdessä teille ikimuistoiset häät.

Hääjuhlat – Ravintola Kiltakellari

Nimi(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)
Ensisijainen päivä, jolle toivot juhlatiloja.
KK slash PP slash VVVV
Kertomalla lisää autat meitä tarjoamaan sinulle parhaiten sopivan hääpaketin/suunnittelemaan toiveidesi mukaisen vihkitilaisuuden.
Hyväksyn tietosuojasäädökset(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä matka kohti täydellistä hääjuhlaa!