Muistotilaisuudet

Muistojuhla läheiselle

Muistotilaisuuden järjestäminen on raskas tehtävä. Haluamme keventää taakkaanne ottamalla tilaisuuden käytännönjärjestelyt harteillemme. Saatte kauttamme kauniit tilat ja tarjoilut muistojuhlaan.

Tilamme ovat yhdessä kerroksessa ja täysin esteettömät. Aulatilassa on inva-WC.

Ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä lämminhenkinen jäähyväisjuhla myyntipalvelu.helsinki(at)sodexo.fi.

Arvostaen ja kunnioittaen

Järjestämme puolestanne lämminhenkisen muistotilaisuuden vuosien kokemuksella.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri toiveidenne mukaisen tilaisuuden arvokkaasti, elettyä elämää kunnioittaen.
Haluamme keventää taakkaanne huolehtimalla käytännönjärjestelyt puolestanne, mahdollistaen täyden keskittymisen läheisen muistelulle ja hyvästelylle. Olemme mukana surussanne ammattitaidolla ja kunnioituksella.

Tarjoilut

Muistotilaisuuden tarjoiluilla voimme kunnioittaa vainajan persoonaa ja muistoa. Tarjoilujen teeman voi luoda esimerkiksi edesmenneelle tärkeästä paikasta, kuten synnyinseudusta, tai lempiruoista.

Yhteisten muistojen jakaminen

Muistojen jakaminen on osa surutyötä. Kiltakellarissa käytettävissänne on äänentoistolaitteet, mikrofonit, videotykki ja valkokangas, jotka mahdollistavat kuvien ja videoiden esittämisen, tai vaikka tilaisuutta elävöittävän musiikki- tai runoesityksen.